YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ
YAĞLI PEHLVİAN GÜREŞLERİ
Düzce Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve geleneksel hale getirilen Yağlı Pehlivan Güreşleri'nin 7'inci gerçekleştirilecek.  Düzce Kalıcı Konutlarda yapılacak olan güreşlere Kırkpınar'da güreşen Türkiye'nin başpehlivanlarının katılması bekleniyor.
Düzce Belediyesi'nin 7'in Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri için tüm hazırlıklar tamamlandı. Merakla beklenen yağlı pehlivan güreşleri bu yıl 8 Haziran tarihinde Kalıcı Konutlar Anıt Meydanı'nda yapılacak. Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen güreşleri izlemeye tüm Düzceliler davet edildi. Güreşler saat 11,00'de başlayacak ve günboyu sürecek. Güreşlerin cazgırlığını da ünlü Kırkpınar cazgırı Pele Mehmet yapacak.

FaceBook ta paylaş friendfeed ta paylaş Twitter da paylaş Goggle da paylaş delicous da paylaş myspace da paylaş linkedin da paylaş mixx da paylaş digg da paylaş stumbleupon da paylaş xing da paylaş
Kayıt Ekleme Bilgileri
Tarih 07.06.2013 12:43:07

Kayıt Okuma Bilgileri