BELEDİYENİN SİTESİ YENİLENDİ
Düzce Belediyesi'nin internet sitesinde yenileme yapıldı. Yeni düzenleme ile birlikte artık e-belediye online hizmeti de verilmeye başlandı.
Meclis toplantılarının internet üzerinden canlı oyarak yayınlanmasının ardından bu kez de web sitesinde yenileme yapıldı. Düzce Belediyesi'nin uzun süredir üzerinde çalıştığı internet sitesi tamamlandı. Yeni düzenleme ile birlikte bundan böyle belediye hizmetlerinde e-belediye online hizmetleri de yapılabilecek. Sitedeki en önemli bölüm ise öğrencilere yönelik olarak açıldı. Buna göre öğrenciler kendilerine verilecek olan şifre ile e-öğrenme portalından yararlanacaklar. Ayrıca siteyi kullanan vatandaşlar mail yolu ile başkandan birim müdürüne kadar dilediği yöneticiye ulaşabilecek. Sitede belediye tanıtım bölümlerinin yanı sıra, faaliyetler, projeler, duyurular, fotoğraflar gibi bölümler de yer alacak. Belediye sitesine 'www.duzce.bel.tr' den ulaşılabilecek.

FaceBook ta paylaş friendfeed ta paylaş Twitter da paylaş Goggle da paylaş delicous da paylaş myspace da paylaş linkedin da paylaş mixx da paylaş digg da paylaş stumbleupon da paylaş xing da paylaş
Kayıt Ekleme Bilgileri
Tarih 30.11.2010 10:09:33

Kayıt Okuma Bilgileri
Okuma Sayısı 3659

Diğer Başlıklar
GELECEĞE DÖRT NALA PROJESİNDE SONA GELİNDİ
Düzce Belediyesi ile Türkiye Beyazay Derneği Düzce Şubesi işbirliğinde hayata geçiri..
DÜZCELİ GÜREŞÇİLER KIRKPINAR´DA BOY GÖSTERDİ
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen 654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerine Düzceli..
TEŞEKKÜRÜ DE, ELEŞTİRMEYİ DE BİLMELİYİZ!
..
SUALTI VE ÜSTÜ ARAMA KURTARMA EĞİTİMİ SONA ERDİ
Yaz aylarının gelmesiyle birlikte artan boğulma vakaları üzerine düzenlenen sualtı v..
DÜZCESPOR İKİNCİ HAZIRLIK MAÇINI YAPTI