HABERLER
14-02-2018 23:59

AİLE DANIŞMA MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

AİLE DANIŞMA MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

Düzce Belediyesi bünyesinde kurulan “Aile Danışma Merkezi” Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve il protokolünün katılımıyla hizmete açıldı.

Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan “Aile Danışma Merkezi” düzenlenen açılış töreniyle kapılarını açtı. Törene Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay başta olmak üzere, Düzce Valisi Zülkif Dağlı’nın eşi Nurgül Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’ın eşi Nursel Ay, Düzce İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, Düzce İl Garnizon Komutan Vekili Albay Mustafa Çetinkaya, Düzce Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeki Yıldırım, Düzce İl Müftüsü Selami Emen, Düzce BARO Başkanı Azade Ay, Düzce Belediyesi Meclis Üyesi ve Sosyal Yardım İşleri Koordinatörü Gönül Asuk, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay Aile Danışma Merkezi’nin çocuklara, bireylere ve ailelere yönelik hizmet vereceğine dikkat çekerek “hepiniz açılışımıza hoş geldiniz. Biz bu çalışmaya şuradan başladık. Biliyosunuz Düzce’de boşanma oranları çok arttı. Sayın Cumhurbaşkanımız bizlere şehrinizdeki bütün sorunları inceleyeceksiniz ve buna çözüm üreteceksiniz dedi. Baktık şehrimizde aile içi geçimsizlik çok var. Dolayısıyla bunun önüne geçmek için yola çıktık. Bu konuda emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu konuyu vatandaşlarımıza anlatacağız, önemini anlatacağız. Evlilik öncesi müracaat eden gençlerimize herkese eğitim vereceğiz. Kişiler evlendiklerinde bu kurumdaki sorumluluklarını onlara anlatacağız. Çiftlerin birbirine karşı sorumlulukları ve çocuklarına karşı görevlerini anlatacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. Açılış konuşmalarının ardından Düzce İl Müftüsü Selami Emen’in yaptığı dua sonrası kurdelesi kesilen merkezde protokol üyeleri verilecek hizmetler hakkında yetkililerden bilgi aldı.