06-05-2024 19:41

TARIM AKADEMİSİNDEN UYGULAMALI EĞİTİM

Düzce Belediyesi Tarım Akademisi, belediye personellerinin talebi üzerine ‘Meyve Ağaçlarında Aşılama Teknikleri’ konulu kurs düzenledi. Teorik bilgilerin paylaşıldığı kurs, uygulamalı eğitimlerin verilmesi ile tamamlandı.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün önemle üzerinde durduğu ‘Tarım Akademisi’, tarımsal faaliyetlerin artırılması ve teşvik edilmesi amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Tarım Akademisi, Düzce Belediyesi personellerinin talebi üzerine ‘Meyve Ağaçlarında Aşılama Teknikleri’ konulu kurs açtı.

Tarım İl Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen kurs kapsamında, öncelikle teorik bilgiler paylaşıldı. 80 saat olarak planlanan eğitim programı, sahada uygulamalı eğitimlerin de verilmesi ile tamamlandı. Kursu başarı ile tamamlayan kursiyerlere ise onaylı sertifika verilecek.