04-04-2024 16:33

DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN KADİR GECESİNE ÖZEL PROGRAM

Düzce Belediyesi, 5 Nisan akşamı idrak edilecek Kadir Gecesi nedeniyle öze bir program hazırladı. Dünya Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma birincilerinden Habib Deveci ile İstanbul Eyüp Sultan Camii Başimamı Metin Çakar ve hafız Ali Derman’ın konuk olacağı etkinlikte, kuran ziyafeti yaşanacak.

Düzce Belediyesi’nin Ramazan ayının maneviyatına uygun bir şekilde düzenlediği Ramazan etkinlikleri, dolu dolu geçiyor. Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Cedidiye Meydanı’nda kurulan etkinlik çadırında gerçekleştirilen organizasyonda, Ramazan’ın manevi iklimine yaraşır etkinlikler büyük ilgi görüyor.

5 Nisan’da idrak edilecek Kadir Gecesi’ne özel hazırlanan programda kurra hafızlar çadıra konuk olacak. Dünya Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma birincilerinden Habib Deveci, İstanbul Eyüp Sultan Camii Başimamı Metin Çakar ve hafız Ali Derman, Düzcelilere kuran ziyafeti sunacak.

Teravih namazı sonrası gerçekleştirilecek olan etkinliğe tüm Düzceliler davet edildi.